עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה
    נופר
    06/07/2007

יש לי שיער ארוך וחסר צורה בזמן האחרון.. הוא נוטה לכיוון התלתלים ופעם הוא היה ממש מתולתל... עד שעשיתי גוונים ומאז הוא ממש הרוס.
    דבר ראשון אני רוהצה שהגוונים יוסתרו כי הם ממש בהירים ואני לא אוהבת את זה.. מה עליי לעשות.?
    דבר שני - איך אני פותרת את בעיית חוסר הצורה.. אני לא רוצה לשרוף ולהרוס את השיער עם פאנים וחומרים מגעילים ולא טבעיים. מה עליי לעשות כדי לקבל את התלתלים שלי בחזרה..???

נ.ב אני לא רוצה משהו שיכלול תספורת חדה מידי... או קצרה.. אני רוצה להישאר עם האורך שלי... :-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• נופר

זאב לוין
    08/07/2007

אפשר לעשות שטיפה על הגוונים כדי להכהות אותם ובלי חומרי עיצוב את לא תוכלי לסדר אותו כיוון שהשיער שלך עבר פעולה כימית ככל הנראה קשה והוא לא יוכל להיות מתולתל כמו שהיה לפני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נופר

רונן פלג
    09/07/2007

איך אפשר להגיע לתחלופת שיער מבלי לגזור את השיער הפגום
    *אי אפשר לאכול עוגה ולהשאיר אותה שלמה!!!!!!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו