שאלה ממש חשובה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה ממש חשובה!
    הדסה
    27/10/2008

יש לי שיער מתולתל.. אבל הוא נפוח והתלתלים שלו קטנים ממש ואפילו כמעט מתחילים מהשורש.. התלתלים נראיים יופי כשהם רטובים אבל כשהם יבשים הם כבר מתחילים להיות ג'יפה ונפוחים מאוד .. ממש קשה לי להסתדר איתו. אני עושה כל המן קוקו גבוה אני לא מפזרת כיוון שהוא מתנפח לי. הייתי רוצה לדעת איך אוכל להוריד את נפח התלתלים ושהתלתלים ייראו יפים כמו שהם רטובים.. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה ממש חשובה!

הוספת תגובה

• =]

:> ילדונת
    29/10/2008

אם את טוענת שכאשר השיער רטוב אז הוא ניראה סבבה.. תנסי אחרי מקלחת לשים קרם שיער או וקס או ג'ל... זה ישמור על מראה רטוב ואחיד... אומנם הורס את השיער אבל מה לא עושים בשביל שהוא יראה טוב..?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיער תלתלים

רונן פלג
    29/10/2008

היי הדס,

יש שני דרכים:
    1. להשתמש קצת קרם לחות + קצת ג'ל נוזלי = לערבב אותם יחד ביד , הדרך שאת מניחה את החומר על השיער מתחיל מקצוות השיער ולא מהשורש, ובהדרגתיות את עולה לכיוון הראש.
    החומר קודם כל חייב לגעת בקצוות השיער.

2. פתיחת תלתלים תעזור לך מאוד בנושא הנפח.

אשמח לעזור
    רונן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו