החלקת שיער / עיצוב שיער.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלקת שיער / עיצוב שיער.
    גיא
    05/11/2008

שלום וערב טוב למעצבי השיער. יש לי מס' שאלות שאני מתעניין ואני אשמח לתשובתכם תודה. א.) לפני כ - שנה עברתי החלקה רגילה , או החלקה כימית אני לא מומחה. כיום ברצוני לעבור זאת שוב. שאלתי היא : האם ואני יעבור החלקה רגילה , פעם נוספת האם ייגרם נזק לשיער. ? אשמח לדעתכם האישית מה אתם ממליצים , וגם האם ייגרם נזק בעקבות כך. ב.) מה זה בדיוק עיצוב שיער , האם בעיצוב שיער משתמשים בחומרים לא אסטטים. ומה זה בדיוק עיצוב שיער. ? בנוגע לעניין השיער שלי כיום הוא - חצי מתולתל , חצי חלק באופן מסוים. למה אני רוצה לעבור החלקה רגילה שוב , כי סידור השיער פשוט יותר קליל עבורי כיום עם שיערי זה פשוט לוקח מס' דק' עד שאני מצליח לתפוס את המראה של שיערי. תודה רבה למומחים , המשך יום טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החלקת שיער / עיצוב שיער.

הוספת תגובה

• החלקה

קורן אריכא
    06/11/2008

אני ממליץ אם אתה מרוצה מאותה החלקה שעשו לך אני ממליץ ללכת לאותו ספר שעשה לך את ההחלקה שוב ברמת העיקרון אין נזק כלשהו לשיער בתנאי שעושים את ההחלקה כמו שצריך אני ממליץ ללכת לאיבחון השיער אצך אותו ספר ואני מאמין שתקבל מענה לכל תשובותיך שמחתי לעזור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו