שיער שומני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיער שומני
    אסנת
    05/11/2008

שיערי דק ועדין בטבעו אבל לאחרונה הרגשתי שהוא נחלש משום מה עוד יותר ונושר ממה זה נובע? והאם לעובדה שהקרקפת שלי שומנית יש השפעה על כך? (לדוגמא אני חופפת בבוקר- בערב שיערי כבר מאבד צורה ונהיה שמנוני...) באיזה מוצרים עליי להשתמש על מנת לנקות את הקרקפת בצורה הטובה ביותר מבלי לפגוע בשיער? יש לציין שאני מעדיפה מוצרים טבעיים שלא מכילים חומרים כימיים חזקים כמו סוגי השמפו הרגילים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיער שומני

הוספת תגובה

• מוצרי שיער

קורן אריכא
    06/11/2008

אני ממליץ להשתמש בשמפו אקספרט שמפו של שוורצקוף לשיער שמן ניקויי עמוק ויסודישל עור הקרקפת והשיער משאירית השומן תוצאה מונעת היווצרות שמנוניות יתר על עור הקרקפת ע"י איזון רמת השומן. בנוסף אני ממליץ להשתמש באמפולה נגד נשירה למשך 24 שבועות של שוורצקוףואני מבטיח לך שהשיער שלך יהיה פצצה הנשירה תיפסק ורמת השומן בשיער ירד שמחתי לעזור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איפה קונים

אסנת
    06/11/2008

את השמפו? וכמה הוא עולה? (בערך,כמובן)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמפו

קורן אריכא
    07/11/2008

את יכולה לרכוש אצלי במספרה או בכל המספרות המובחרות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו