שיער שיבה בגיל צעיר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיער שיבה בגיל צעיר
    יואב
    10/11/2008

שלום אני בן 20 וכבר יש לי מספר רב של שיער שיבה על הראש....שאני אומר רב זה אומר לא חצי ואפילו לא רבע אבל שאפשר לראות ממבט חטוף שיש לי שיער שיבה על הראש... הדבר הזה פוגע בי בבטחון העצמי שלי ובאיך שאני רואה את עצמי כי אני היחיד מהאנשים שאני מכיר בגילי עם הבעיה הכלכך מעצבנת הזאת... אני לא רוצה לצבוע את כל השיער אבל אני רוצה להשחיר את השיער הלבן...האם יש איזה תכשיר שלא משנה כלל את גוון השיער ואי אפשר להבחין בכלל בצביעה??? ואם כן מה שמו???. והאם יש דרך לעכב את צמיחת השיער הלבן??? כי אני לא רוצה עוד שנתיים להיות כולי מפוצץ שיער לבן ולא לרצות לצאת מהבית...אני אחד שמאוד חשוב לו המראה... תודה לעוזרים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיער שיבה בגיל צעיר

הוספת תגובה

• שיער שיבה

קורן אריכא
    11/11/2008

יש פתרון לבעיה : אפשר לעשות שטיפה לשיער זאת אומרת על בסיס צמחים על מנת לטשטש את הלבן ולתת לשיער מראה אחיד וטיבעי מבלי לדעת שצבעת את השיער .הייתי שמח אם תגיע אליי לפגישת יעוץ בסלון על מנת שנפתור בעיה זו ,שמחתי לעזור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו