לחזור לטבעי..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחזור לטבעי..
    קרן
    17/11/2008

שלום! שמי קרן,,התחלתי עם עשיית גוונים של בלונד על השיער עד שצבעתי אותו ועשיתי אותו גוונים +הקפצת שורשים וכרגע הוא חום עם פסים של בלונד!! אני ממש שונאת אותו,לא אוהבת אותו כשהוא צבוע, זה מזיק לי ומכער אותי -רבים טוענים שהוא יפהאבל אני לא אוהבת. ברצוני לשאול מה אני עושה על מנת לחזור למקורי לחכות 3 חודשיים לשורש ואז לצבוע למקורי??? או שמא לתת לשיער לחזור לבד לצבעו הרגיל מה שיקח זמן רב מאוד.. יש פעולה לבטל את הצבע חוץ מלצבוע אותו לשחור?? תודה רבה...... ותבורכו..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחזור לטבעי..

הוספת תגובה

• צביעה

קורן אריכא
    17/11/2008

אני ממליץ לחכות עד שהשורש יגדל ואז לצבוע את השיער בהתאם לשורש הטיבעי על מנת להגיע לגוון הטיבעי של השורש בכל מקרה לעשות צבע צמחים עם חמצן מאוד נמוך על מנת שהשיער לא יפגע ,בכל מקרה לקבלת תשובה מדוייקת צריך לאבחן את השיער במידה והשיער הטיבעי הוא חום אני ממליץ לצבוע לגוון חום ולא לשחור .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו