מה מתאים לשיער שלי?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה מתאים לשיער שלי?
    מתולתלת
    17/11/2008

השיער שלי מתולתל ונפוח. בהתחלה הוא חלק עד גלי ומהאמצע הוא כבר מתחיל להיות מתולתל עם בקבוקים. חשבתי לעשות פתיחת תלתלים אך חברה שלי עשתה והשיער שלה עכשיו בקושי מתולתל, יותר בכיוון הגלי. אני רוצה להשאיר את התלתלים והבקבוקים שיש לי בשיער אך להוריד את נפח, האם זה אפשרי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה מתאים לשיער שלי?

הוספת תגובה

• פתיחה

קורן אריכא
    17/11/2008

על מנת להוריד את הנפח אני ממליץ לעשות פתיחת תלתלים אבל לא חזקה מידי על מנת רק להוריד את הנפח .אני ממליץ להשתמש עם מסכה+שמפו לשיער יבש וכמובן סרום אורגני או סרום שאינו שומני מידי שמחתי לעזור ובהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פתיחת תלתלים

קורן אריכא
    20/11/2008

אני מאוד ממליץ לשיער כמו שלך לעשות פתיחה של התלתלים על מנת לשמור על התלתלים הקיימים ולהוריד את הנפח בנוסף להשתמש עם מסכה לשיער יבש ושמפו לשיער יבש ופגום והשיער יראה מעושר בברק וזוהר שמחתי לעזור ובהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו