שיער נפוח עקב קצוות שרופים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיער נפוח עקב קצוות שרופים
    מורן
    24/11/2008

שלום עשיתי החלקה ברזיאלית ולמרות שאני מצטערת עליה עד עמקי נשמתי זה לא מה שרציתי לשאול. עקב כך השיער שלי אמנם די חלק אבל נפוח בצורה מחרידה. כמה פנים וגיהוצים שאני יעבור עליו (ששורף עוד את השיער) וקרמים למיניהם מקשים על סידור השיער. התלוננתי בפני הספר על אכזבתי והוא טען שהשיער נפוח בגלל קצוות שרופים? באמת יש קשר לדבר הזה ? לי זה נשמע מגוחך. הרי כאשר גוזרים את השיער והוא קצר יותר אז יש יותר נפח... תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• החלקה או קצוות

קורן אריכא
    24/11/2008

היי נשמע לי מגוכך כל העניין אני ממליץ שתחליפי ספר ותבדקי עוד כמה עצות אבל ספריים רציניים ומקצועעים שיעבירו חוות דעת אמינה אני אישית קשה לי להאמין שהאופציה בגלל קצוות שרופים אני מאמין שאותו חומר שהשתמש הספר עצמו אינו תואם לציפיות ולתוצאה שאליו רצית להגיע או שפשוט מעכבר עשה פיל ויש כאלה בכל אופן מומלץ ללכת למשיהו יותר מקצועי ואמין אני ישמח לקבל אותך לפגישת יעוץ על מנת לפתור את הבעיה שמחתי לעזור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו