בבקשה תעזרו...ואתם מדהימים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה תעזרו...ואתם מדהימים
    אוראל
    04/12/2008

היי...יש לי שיער גלי עד תלתלים מאוד מאוד נפוח......... לא מעוניינת בפתיחת תלתלים..אלא רק בחומריים טבעיים בלבד.. יש לי קרם לחות של קרמה.. ולאחרונה רכשתי מוס לתלתליים של קרלין.. יש לך המלצות איך אני יכולה לעצב את השיער....? בבקשה תענה לי.. ואני חפפתי עד היום במרכךהוואי..הוא עזר..אבל ביגלל הכתבות כאן קניתי שמו לתלתלים והתחלתי להשתמש בו... כבר התייאשתי מהשיער הזה.. ודרך אגב השיער עבר 3 פעמיים צביעת שיער ..וכרגע הוא פחות או יותר בצבע הטבעי והסתפרתי לפני חודשיים בערך תספורת מדורגת.........

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אוראל [לעצב את השיער ]

קורן אריכא
    06/12/2008

אני ממלית להשתמש בשמפו לשיער מתולתל בנוסף מסכה לשיער יבש ופגום ,יש קרם בונה תלתלים של נובקס מעולה [בונה תלתלים מהמם] ולא גורם לשיער להיות שומני ,אחרי המקלחת למרוח על שיער לח לסרק ותת לו להתייבש טיבעי והשיער יראה נפלא והתלתלים יהיו משגעים שמחתי לעזור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו