בבקשה תעזרו לי!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה תעזרו לי!!!
    רונית
    05/12/2008

אז ככה.. שלום, בהתחלה הייתי עם גוונים עד שנימאס לי ולא רציתי להמשיך.. הלכתי לספר והוא צבע לי את השיער לחום הוא ניסה להתאים לשורש שלי.. אחריי חודש וחצי שדהה לי השיער הלכתי אליו שוב לחדש את הצבע.. ביקשתי ממנו לצבוע טיפה יותר כהה שלא ידהה לי שוב וברגע שהוא חפף לי כמעט בכיתי כי יצא לי שחור.. והוא עוד אומר לי "זה חום את טועה" אני ממש ממורמרת על הצבע שיצא לי בסך הכל רציתי לחזור לטיבעי.. מה לעשות איך יוצאים משחור לטיבעי?? אני לא מסוגלת ליראות אף אחד מרוב שלא מתאים לי שחור:( בבקשה תעזרו לי..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה תעזרו לי!!!

הוספת תגובה

• אני חזרתי לצבע הטבעי...תכנסי ...

אוראל
    05/12/2008

תיראי אני בת 16 היום...בגיל 15 צבעתי לצבע ממש דוחה והצטערתי על זה אחר כך צבעתי לחום ומשם לשחור שלא יצא לי טוב.. בקיצור נתתי לשיער להתארך... הסתפרתי פעמיים ועכשיו הוא פחות או יותר בצבע הטבעי.. חוץ מכמה שאריות של צבע..אבל שטויות הוא יתארך ושוב אסתפר ועם הזמן יחזור לי לטבעי.. תשמעי בתור ילד ה בת 15 עם צבע מזעזע על הראש. זה היה דיי מדכא..אבל אין סיבה להיות בדיכאון.. פשוט זו הפעם האחרונה שאת צובעת!! תבדקי טוב אם זה שחור..או צבע כהה... שיתבהר עם הזמן.. יהיה בסדר אין לך סיבה לדאגה מניסיון :)) ואם את צריכה משהו אני פה אהה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חמודה..

רונית
    05/12/2008

תודה רבה אני לא כזה בדיכאון רק התבאסתי כי אני לא רגילה ליראות את עצמי ככה.. אז את אומרת שבסוף הצבע השחו ירד? כמה זמן??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוניתת

אוראל
    05/12/2008

משהו כמו חצי שנה אבל האמת הסתפרתי כולה פעמיים הארכתי את השיער ממש אבל.......... וזה היה טעות...הכי מומלץ להמתין ולהסתפר............

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רונית

קורן אריכא
    06/12/2008

אני ממליץ לא לעבור פעולה כימית מפני שקשה לצאת משחור אני מעונין להזמין אותך אלי לסלון על מנת שאני יאבחן את השיער ואז נוכל להמשיך לשלב הבא, ויש פיתרון פשוט זה נעשה בכמה שלבים ,שמחתי לעזור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו