מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תחושה מוזרה לאחר ביצוע גווניםמיכל10/12/2008
שלום אני נמצאת בהריון הנני צובעת השיער (גוונים) מידי 3-4 חודשים. היום חזרתי מהמספרה לאחר ביצוע הטיפול הנ"ל (לא שונה מפעמים קודמות ומהריון קודם). לאחר שטיפת הצבע משערי התחלתי להרגיש בגוף הרגשת קרירות על גבי העור אשר החלה בקרקפת ועברה בעיקר לגפיים ( ידיים ורגליים). הרגשה זו באה לידי ביטוי גם במגע עם מים. לא היה שימוש בחומרים כימיים שונים מהפעמים הקודמות (מדובר בספר איכותי המשתמש במוצרים של לוריאל וקרסטס וגם וולה)מהי התחושה המוזרה שאני חווה על גופי? אני יכולה לדמות הרגשה זו לתחושת קרירות של מנטול על הגוף כמו לאחר מריחת משחת בן גיי או משהו דומה..האם מנסיונכם נתקלתם במישהי שמתארת סיפור דומה לאחר ביצוע גוונים? אציין כי אני עושה גוונים כשמונה שנים וזה קרה רק פעם אחת לפני שנה (לא הייתי בהריון- חלף לאחר מס' שעות) ושוב קרה היום- אך התופעה עדיין לא חלפה. אולי אני אלרגית למשהו?אני מוטרדת מהעניין. תודה לך מיכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למיכל
קורן אריכא12/12/2008היי אני מסכים איתך זו לא תופעה שאמורה להיות בכל אופן אני מאמין שאת אלרגית לחומר מסויים אני ממליץ להגיד את הבעיה לספר ולשאול אם איזה חומר השתמש ולהסביר לו מה קרה ולנסות לדעת מה החומרים מרכיבים ועם זה ללכת ולעשות בדיקות של אלרגיה אצל הרופא שמחתי לעזור .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)