שיער יבש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיער יבש
    אבי
    12/12/2008

יש לי שיער יבש כמו קש. מה אני יכול לעשות איזה מסכה אני יכול לקנות פשוט אני לא מבין בזה. נ.ב יש לי שיער קצר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיער יבש

הוספת תגובה

• שיער יבש

קורן אריכא
    14/12/2008

אני ממליץ להשתמש בשמפו לשיער יבש ומסכה לשיער יבש ופגון על מנת להחזיר את הברק והרכות לשיער. לקנות מוצריים איכותיים רק במספרות שמחתי לעזור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה קטנה

אבי
    15/12/2008

תודה על העזרה. איזה מסכה לקנות של איזה חברה (המלצה). משהו שנמצא בסופר פראם. שוב תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מסכה לשיער

קורן אריכא
    16/12/2008

אני ממליץ לקנות מסכה אך ורק ממספרות מפני שהאיכות שונה מאוד מהאיכות בסופר פארם ,בכל אופן אני ממליץ מסכה של שוורצקוף לשיער יבש ופגום .שמחתי לעזור ושבוע מקסים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו