תלתלים , דחוף!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תלתלים , דחוף!!
    עדידה
    29/12/2008

השיער שלי מתולתל..מקורזל, נפוח , ובלתי ניתן לסידור כמעט .. אני בת 16... השיער שלי היה בלתי ניתן לסידור עד שמצאתי את החומר של נטורל [בקבוק ירוק עם כתובית צהובה] הוא ג'יל עדין כזה, הוא היה עושה לי תשיער ותתלתלים יפים ומסודרים , אבל הייתי שופכת חצי בקבוק בכל שימוש..והשיער היה נעשה קשה בעל מגע מגעיל.. כעבור שנה בערך בשימוש בו,השיער כבר לא מגיב לקרם באותה צורה, הוא מתנפח לרמות אדירות.. ומשאיר שובל של "קשקשים לבנים" מהקרם.. עברתי להשתמש בג'ל בלי ברירה.. והג'ל אינו מסדר לי יפה תשיער, התחלתי לרסס ספריי של מספרות של לוראל [סופר חזק מאוד] הוא פשוט מקבע לי תשיער לראש..וזה נריאה רע אבל רק ככה אני שולטת בדרך כלשהיא על הנפח, אני לא מוכנה לעשות פתיחת תלתלים .. כי אמא שלי נגד זה ואין דרך לשכנע אותה,תאמין לי ! אני שמה שמן זית פעם בשבוע,מסכות למיניהן,וכלום לא עוזר! חוץ מזה יש לי בעיה של חשמל סטטי , .. חשוב לציין שללא שום קרם על השיער השיער יבש,ללא תלתלים בכלל.. הוא פשוט נפוח.. ללא צורה או הגדרה,! מה אני כיולה לעשות ?, השקעתיהרבה בכתיבת ההודעה,ואני ממש כבר לא יודעת מה לעשות איתו .. \חשוב לי שהוא יראה טוב.. עזרה בבקשה? אני נורא נורא מודה מראש (:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תלתלים , דחוף!!

הוספת תגובה

• עדידה

קורן אריכא
    30/12/2008

אני ממליץ להשתמש בגלייז תפוחים של פול מישל על מנת לסדר את התלתלים בצורה טובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו