שאלה אחרי שיער שעבר דילול,דחוף!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה אחרי שיער שעבר דילול,דחוף!!!
    מירב
    07/01/2009

היי, 1) יש לי שיער מתולתל ומאוד בעייתי,וגם העובי שלו לא ממש תורם לי... עשיתי דילול לפני חודש בערך (זה לא הכי עזר לי) ואני רוצה לעשות פתיחת תלתלים...יש אפשרות לעשות בימים הקרובים ?! או שעדיף לי לחכות כדי שהשיער יצמח לי שוב?! 2) כמו שהזכרתי קודם יש לי שיער מתולתל ומצח גבוה אני מאוד רוצה לעשות פוני לצד,זה אפשרי??!! תענו לי בבקשה בדחיפות!!! אגב מה המחירים בערך של פתיחת תלתלים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פתיחת תלתלים

קורן אריכא
    07/01/2009

לפני שגוזרים פוני צריך לאבחן את השיער ולבדוק אם זה מתאים מבחינת מראה הפנים .לגבי פתיחת תלתלים המחירים נעים בין 350-900 את מוזמנת לפגישת ייעוץ ללא תשלום על מנת שנוכל לאבחן את טיב השיער וקבל פיתרון מושלם ובריא שמחתי לעזור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקי קורן,אבל על השאלה הראשונה לא ע

מירב
    07/01/2009

אוקי אבל לא ענית לי לגבי זה שעברתי דילול לפני חודש.... האם כדאי לחכות עוד חודש-חודשיים שיגדל השיער?! או שזה לא יפריע?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו