מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום, רעיון למספרה חדשה מה דעתכם?מור14/01/2009
שלום, לא ידעתי איפה ואת מי לשאול כאן נראה בסדר אני לומדת שיווק ומכירות ויש לי עבודה - לחשוב על מספרה מיוחד הרעיונות שלי הם למספרה באזור ת"א - 1- מספרה בראש שקט - לנשים עם ילדים-י במספרה יש חדר ילדים עם מפעילה שתשחק איתם תכין איתם עבודת יצירה תנעים את זמנם בזמן שאמא מסתפרת בראש שקט. 2. מספרה לנשים בלבד - מספרה "בראש ההר" לנשים שרוצות רגע של מנוחה ושלווה באמצע חי היום היום הלחוצים - המספרה ממוקמת על ראש הר עם נוף מרהיב למספרה מרפת נוף ובה מגישים קפה תה לנשים היקרות והמספרה מעוצבת כך שיש לה חלונות ענק (במקום קירות) הפונים לנוף מרהיב -* הטיפול מפנק ומרגיע עם חפיפה ועיסוי ראש רק לבוא ולהתפנק... מה דעתכם איזה רעיון טוב יותר? תודה על עזרתכם מור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נראה לי השני
עינת14/01/2009נראה לי השני מבחינת כלכלית - הראשון, יעלה לך בתיחזוק יותר ויציצם את קהל היעד. ואילו השני - שגם הוא יעלה בגלל המיקום, אבל תמתגי עצמך כתספורת שהיא חוויה - בשביל זה שווה לשים את הילד אצל בייבי סיטר, וגם נשים שאולי לא מסתפרות, יבואו פתאום בשביל החוויה, ואם זו תהיה טובה, ישארו. אבל את צריכה תכנית עסקית שתכוון ותאפיין את אופי המספרנ, האווירה והעלויות. בהצלחה :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמור...
זיוה16/01/2009אני חשבתי על מספר אחד אבל כספא לטיפולים וטיפוח כי אני באה מתחום אחר.חשבתי גם לשלב עמדות שיער שיהיה כבר הכלמהכל אבלבאווירת טבע.אני מגיבה כי זה מדהים שמישהו/מישהיחשב בדיוק את אותו הרעיון שאני מסתובבתאיתו כבר חודשים.היישר כוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)