יש לי שיער ממש דק,ממליצים על החלקה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש לי שיער ממש דק,ממליצים על החלקה?
    מורן
    20/01/2009

שלום שמי מורן אני בת 20 יש לי שיער חום טבעי ארוך,דק , שומני ודליל מאוד! כל הפאקים חופפת פעם עד פעמיים בשבוע אני עושה פאנים, מעבירה מחליק כמעט כל יום חברות שלי עשו החלקה יפנית,ברזילאית,על בסיס חלב יצא להן יפה אני מתה לעשות גם אבל מפחדת שבסוף לא ישאר לי שיער עדיף להשאר עם הפאנים והמחליק שיער (ואני מציינת שאני עושה כמעט כל יום) או שעדיף החלקה וזהו? ואיזה סוג של החלקה? ,תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מורן

קורן אריכא
    21/01/2009

אני ממלית לעשות החלקה ברזילאית או יפנית על מנת להימנע מהפנים וגם לגרום לשיער להיות משוקם בכל אופן אנחנו מספרה עובדים עם ההחלקות של יוקו ססטם החלקה הכי טובה בעולם אם את מעוניינת אני ישמח אם תגיעי אלי לסלון לייעוץ בחינם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למורן

קורן אריכא
    22/01/2009

היי בוקר טוב את יכולה ליצור איתי קשר שוב פשוט הטלפון שנתת לי חסר בו ספרה תודה רבה והמשך יום טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו