פנים בשיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פנים בשיער
    דן996
    21/01/2009

קראתי בכל מני מקומות ועדיין לא הבנתי.. אני צריך לפני הפן לשים חומר שמגן על השיער מנזקי החום. אח"כ לשים קרם לחות לשיער ואז עוד טיפות סיליקון למראה מבריק?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פנים בשיער

הוספת תגובה

• עיצוב שיער

סטודיו חפיף
    21/01/2009

ממולץ לסיים מגן פן וסילקון לא קרם לחות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה הלכתי לסופר פארם

דן996
    21/01/2009

ואמרתי לה שאני רוצה קרם להגנה מהחום לפני פן והיא לא ידעה על מה אני מדבר.. אתה יכול להמליץ לי על משהו ספיציפי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה פשפשתי קצת בארכיון

דן996
    21/01/2009

ואחרי חיפושים רבים מצאתי רשימת המלצות לגבי מגיני פן (סתם שתיראו לקח לי הרבה זמן למצוא את זה): לוריאל, בתרסיס: סידרת פליי בול-סילקי סנרייז אינדולה, בתרסיס: סידרת פלקסיבל-טרמינל פרוטקטור קרסטס,קרם: סידרת רזיסטנס-סימנט טרמיק והוא גם כתב שם שניתן להשיג את אלו במספרות לבד זה מסביר למה המוכרת לא ידעה על מה אני מדבר. ונישאר רק דבר אחד שלא הבנתי בפן צריך לעשות את זה רק עם שיער רטוב או שכאילו המגן פן מרטיב אותו? כי הבנתי שזה ממש ממש לא טוב לעשות פן עם שיער יבש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו