מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לזאב, מעוניין לעשות אצלך החלקהליאור26/07/2007
שלום זאב אני מעוניין לעשות אצלך צורה בשיער (קצת לסדר שיראה יפה לא לספר את האורך) ולעשות החלקת קליאופטרה.
כמה זה אמור לעלות לי? ובאיזה שעות אתה פתוח?
תודה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאור
זאב לוין27/07/2007אני לא עושה קליופטרה.
אני ממליץ על החלקה יפנית שעות עבודה 10.00-20.00* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלזאב
ליאור27/07/2007אז אתה מכיר מקום טוב אחר בבת ים (עדיפות לבת ים)/חולון/ת"א שאפשר לעשות בו קליאופטרה ?
משום שהשיער שלי לא ממש ארוך, וגם יפנית די יקרה, ושמעתי שקליאופטרה אמור לעלות בסביבות ה 200-300.
או שאם יש לך פתרון אחר אני אשמח לשמוע.
אשמח לקבל תשובה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאור
זאב לוין29/07/2007תשלח לי תמונה כדי שאוכל לתת לך פרטים מדויקים יותר
למה דווקא קליאופטר הרי היא צובעת את השיער לצבע שחור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלזאב
ליאור29/07/2007מכיוון שיום שלישי אני נוסע אני חייב לעשות את ההחלקה מחר.
אני יודע שאפשר לעשות גם החלקה רגילה שהיא די זולה אבל שמעתי שהיא פוגעת בשיער לעומת הקליאופטרה. למרות שספר אחד אמר שלי שמשום שאני בן 17 אז השיער שלנו צומח מחדש טוב ולא נגרם המון נזק.
אז אולי כדאי לי לעשות החלקה רגילה, והאם אתה עושה החלקה רגילה?
אשמח לקבל תשובה במהירות האפשרית
בתודה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזאב?
ליאור30/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאור
זאב לוין31/07/2007אם מבצעים החלקה רגילה או כל החלקה אחרת בצורה טובה אין שום סיבה שהשיער יפגע, כל פעם שהצמיחה מתחדשת השיער צומח בריא.
אני עושה את כל סוגי ההחלקות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה !!
ליאור31/07/2007אני אבוא אלייך מחר בכדי לעשות החלקה.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)