האם שערה שרופה יכולה להבריא ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם שערה שרופה יכולה להבריא ?
    שירלי
    30/01/2009

שלום רב , רציתי לשאול אם באופן עקרוני שיער שרוף יכול להבריא ולהפוך להיות בריא בעזרת תכשירים שקונים במספרות ולא רק בהחלקה ברזילאית? האם קיימת בכלל האפשרות ששיער שרוף יהפוך להיות בריא ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לשירלי...

טלי
    31/01/2009

אני לא ספרית, אבל שתדעי שני דברים: א. שיער לא יכול "להבריא" לעולם. אפשר לגזור אותו, אפשר לצפות אותו בסיליקון או בכל מיני קרמים ואפשר לשים מסכות ואמפולות וכו', אבל כל זה רק ציפוי חיצוני, עד החפיפה הבאה. בקיצור התשובה היא לא. אגב גם החלקה ברזילאית, בניגוד לפרסומים, לא מבריאה את השיער אלא רק מצפה אותו והציפוי יורד עם החפיפות ובסוף השיער חוזר למצבו הקודם. ב. לי אישית החלקה ברזילאית שרפה את השיער.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשירלי

קורן אריכא
    02/02/2009

אני ממליץ להסתפר על מנת להוריד את השיער השרוף בכל מקרה להשתמש בשמפו לשיער יבש ופגום וגם כנ"ל עם המסכה על מנת לשקם את השיער

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו