מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גוונים וחינהשרית29/07/2007
היי נשארו לי ממש מעט גוונים בשיער ואני מעוניינת לעשות מעל חינה שמעתי שאם עושים חינה ומעל גוונים השיער יקבל צבע ירקרק כזה השאלה שלי היא אם אני עושה מעל גוונים חינה הצבע של השיער גם יהפוך ירקרק? או שמעל גוונים זה לא משפיע ? בתודה מראש!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין מצב לירוק...
אביגיל30/07/2007הגוונים שהיו לך בשיער יהפכו לגוון של כתום כהה...
זה מנסיון של הרבה פעמים של חימצון ומעל זה מסיכת חינה.
ד"א: חינה מומלץ לקנות ממקומות טיבעיים או מחנות תבלינים.
להוסיף לחינה מים שהורתחו עם 5 תיונים (להכניס בלי התיונים)
שמן זית, חלמון ביצה, וכמות נדיבה של פפריקה אדומה...
אם השיער שלך עדיין בהיר שעתיים יספיקו לך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרית
זאב לוין31/07/2007אני ניתקלתי בדי הרבה מקרים שבהם לאחר ביצוע חינה השיער נהפך לשיער ירוק באיזור הגוונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם שמרנים במיטה?
האם אתם שמרנים במיטה?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
כירורג אורתופדי וכף יד.
רופא בכיר במחלקת מיקרוכירורגיה וכירורגיה של היד בבית החולים השרון
... קרא עוד
.jpg)