מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחוף!!...זה מוזרלימור...30/07/2007
יש לי בלונד משהו זוועה בשורש צהוב בהמשך כתום ובסוף חום אני כבר בניסיונות להגיע לגבן אחיד פלטין(לבן)...3 שנים וכלום זה ביום הראשון לא גבן אחיד אבל פחות או יותר הוא ניראה צהוב נקי כמה ימים אחרי זה הוא נהיה מליון ואחת צבעין וניראה מלועלך כזה אני רוצה מאוד להגיע לפלטין איך אני עושה את זה?ומה הבעיה?למה לא ניתפס לי??
עוד משהו אני רוצה לעשות תוטוספת וכל אחד ממליץ על משהו אחר היום יש המון שיטותת אבל אני רוצה שזה יתן נפח ואורך שלא ינשור ושיראה טיבעי גם במגע וגם למראית עין משהו כמו תפירה 1 על 1(שערה שיערה)...מה עונה על כל הדרישות?חח איזה שיטת תוספת?
אני אשמח לתשובה מהירה אני מתוסכלת ולא יוצאת מהבית מהעניין...
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימור
זאב לוין30/07/2007לצבע בלונד את יכולה להשתמש בשמפו סילבר של וולה, זה יתן לך גוון פלטין. לגבי הארכת שיער אני משתמש וממליץ על שיער איטלקי ושיטת העבודה של חרוזים, זה גורם פחות נזק לשיער.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)