בלונד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בלונד
    שני
    05/02/2009

שלום, שיערי הטבעי בצבע חום כהה. אני צובעת את השיער לבלונד בהיר (תהליך שהתבצע בהדרגה של כמה שנים). בכל חודש אני צובעת את השורשים בלבד. הבעיה שלשיערי יש פיגמנטיצה אדומה ובכל פעם שאני צובעת בלי לחמצן קודם השורש מקבל גוון כתום. לפעמים, כדי שהשורש הלא בלונדיני (הכתום) לא יהיה ארוך מידי, אני קודם מחמצנת את השורשים ואז צובעת אותם. שאלתי היא האם אפשר לאחד ההבהרה ואת הצביעה לתהליך אחד כלומר: האם ניתן לערבב את שפופרת הצבע עם אבקת ההבהרה והחמצן ואז להשיג תוצאה טובה ולא כתומה? נ.ב השתמשתי באקסטרה בלונד ובבלונד עם גוון אפור/כחול והשורש עדיין יוצא כתום. תודה מראש על העזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בלונד

הוספת תגובה

• לקמנטיין 7

זאב לוין
    08/02/2009

אסור לערבב בשום פנים ואופן אבקת הבהרה וצבע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    אני ממש סקרן לראות את השורש שלך ולאבחן אותו מקרוב אני חושב שאין שום סיבה להגיע לצבע רצוי מבלי כל ההתעסקות שאת עוברת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

שני
    11/02/2009

האם אני יכולה לצבוע את השורשים בצבע אקסטרה בלונד (מס' 1000) אבל במקום להשתמש בחמצן 9% לשם חמצן 12%? האם התוצאה תהיה בהירה יותר? האם אני אצטרך להשאיר את הצבע פחות זמן? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קלמנטיין7

זאב לוין
    11/02/2009

כן בהחלת רק להמתין עם הצבע עד 50 דקות!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו