טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
יש לי שיער מתולתל ואני לא מסתדרת איתו, תמיד נראה לי לא יפה ואני מותחת אותו,אבל על כל אחת אחרת הוא נראה לי יותר יפה... הייתי רוצה להכיר ספר שמתמחה בשיער מתולתל ושמכיר את התיסכולים של מתולתלים.....אני רוצה סוף סוף להינות ולהעריך את השיער שלי....מחכה נואשות לתשובה....אני גרה בתל אביב...בטח יש כאן לפחות ספר אחד שמבין במתולתלים ובתילתולים.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני חושב שאת זקוקה לתספורת מתאימה או פתיחת תלתלים או במוצר שיתאים לעיצוב שיערך אני רוצה להזמין אותך לאחד ממנהלי הפורום שמתמצאים ברוב סוגי השיער על מנת שנוכל להתאים לך עיצוב שיער שיוכל לעזור לך ביום יום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר