החלקה קרמית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלקה קרמית
    נונה
    26/02/2009

לפני שנתיים התחלתי להחליק את שערי אצל ספר שקרא לשיטת ההחלקה - החלקה קרמית. ההחלקה לוקחת כל פעם כ 5 שעות במספרה כשאחריה במשך שלושה ימים אסור לחפוף או לאסוף את השיער. ההחלקה הייתה מאד לטעמי,השיער נראה טבעי ונעים למגע,העלות הייתה בערך כ 1700 ש"ח. לאחרונה אני מחפשת מספרה שתעשה לי את אותה החלקה מאחר ואני רוצה להחליף אותו. התייעצתי בכמה מספרות שאמרו לי שאין שיטה כזאת,שמה שהיה זה החלקה רגילה עם מכשיר קרמי. הציעו לי לעשות החלקה יפנית או ברזילאית. אציין שהשיער הטבעי שלי לא מסולסל בכלל כלומר גלי אך מלא ולעיתים מתנפח. האם כדאי ללכת על החלקה יפנית או ברזילאית?מה היתרון ומה החיסרון שלהן? תודה רבה מראש על התשובות, נונה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החלקה קרמית

הוספת תגובה

• החלקת שיער מאיזה גיל

עפר
    26/02/2009

בתי בת ה 8 בעלת שיער בלונדני מבקשת לקנות מחשיר החלקה לשיער 1. האם מומלץ לעשות החלקה לשיער צעיר ועדין 2. איזה מחשיר מומלץ ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו