טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום אני מעוניינת לצבוע את קצוות שיערי בעצמי, בצבע וורוד בהיר (כזה שאין בחנויות כמו הסופרפארם). אני מעוניינת בצבע ולא בשטיפה..... איפה ניתן להשיג צבע כזה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
העניין קצת יותר מורכב מסתם לצבוע היות ולא קיים צבע שמסוגל להבהיר את השיער בבת אחת לורוד קודם כל צריך להבהיר את השיער לגוון בהיר מאוד ולאחר מכן לצבוע אותו בגוון הורוד המיוחל אני ממליץ שאת הפעם הראשונה תבצעי במספרה מקצועית בלבד לאחר מכן תוכלי לתחזק את הורוד בעצמך בעזרת צבע ורוד מסדרת ה"קרייזי קולור"שניתן להשיג בכל חנות לצרכי מספרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר