טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
יש לי שיער קצר יחסית, קצת פחות מקרה, ואני מנסה להאריך אותו מחדש. הוא מדורג כולו, ויש הרבה קצוות ממש שרופים ומפוצילם, ממש קשרים אפשר לציין. בלית ברירה אני מאריכה אותו כי איני יודעת לאיזו תספורת להגיע.
אני מנסה להגיע לאיזו שהיא תספורת קלילה שתוכל להתאים גם לקיץ במיוחד, (פאנים וכאלה) וגם לחודשי החורף.
אני תושבת הקריות, ואני יודעת שבאזור תל-אביב ישנם הרבה מספרות שניתן לעצב תספורת על פי המחשב.
שאלתי האם קיימים כאלו באזור חיפה, האם ידוע לכם מחיר של דבר כזה, ואולי בכלל יש איזו שהיא תוכנת ביתית לנושא.
אשמח לקבל תגובתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
תוכנות להתאמת תספורות יכולות לעזור לך רק ברעיון הכללי של ההתאמה כמו קצר ארוך בינוני וכו אבל....אף תוכנה לא יכולה להראות לך איך תהיה התנועה והדינמיות ביחס לסוג השיער שלך ומצבו זאת יוכל לעשות מעצב שיער בלבד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר