מומחים יקרים זקוקה לעצתכם הדחופה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מומחים יקרים זקוקה לעצתכם הדחופה!
    ליה
    15/03/2009

אני רוצה לעשות תוספת שיער בשיטת החרוזים. עשיתי זאת בעבר אך כעת אני צריכה שיער חדש. דיברתי עם ספר והוא אמר לי שהוא קיבל את השיער מהמפעל והוא צריך להכין אותו לשימוש וזה ייקח לו כמה זמן. השאלה שלי היא : האם הוא מרמה אותי ובעצם מנסה לסדר לי שיער ישן שאיזו מישהי הורידה והוא מנסה לחדש את הדבק שלו ? כי מעולם לא שמעתי על "קיבלתי אותו חדש מהמפעל, ואני צריך רק להכין אותו לחרוזים". כי בפעם שעברה שעשיתי תוספת שיער, הספר (ספר אחר) פשוט הוציא אותם מוכנים מתוך חבילה של תוספת שיער וכל מה שצריך זה רק להשחיל לתוכם את החרוז. אנא השיבו לי תשובה במהרה כי קבעתי איתו תור לשבוע הזה. אני לא רוצה שיעבדו עליי. תודה רבה לכם מראש. ליה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ליה

זאב לוין
    17/03/2009

ישנם מעצבי שיער שקונים שיער לפי משקל ומכינים אותו לחרוזים לפי הצורך כדי לדעת אם השיער באמת אמור לעבור הכנה לחרוזים מראש, תבקשי מהספר שיראה לך את הקוקו לפני שהשיער נשלח להכנת החרוזים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו