מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיער הרוססליאור07/08/2007
רציתי שיעזרו לי כי אני ממש ממש מיואשת. לפני חודש בערך עשיתי החלקת שיער [אתם יודעים עם החומר המסריח והכל] ולא היה לי מושג שזה הורס את השיער בצורה כזאת! אחרי שבוע השיער שלי הפך להיות סיוט חפפתי כמעט כל הזמן כדי שהוא ישמור על לחות ,הוא היה יבש כל הזמן! הוא הפך לליפה רצינית ואני ממש אבל ממש מאוכזבת ולא ממליצה לאף אחד לעשות את זה!!! בקיצור ניסיתי הרבה דברים שמפויים ומרככים יקרים וזה לא עוזר תעזרו לי בבקשה! [ רציתי גם לדעת משהו על סרום משקם סיפרו לי על זה ורציתי לשאול אם זה מועיל] תודה. ליאור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאור
זאב לוין08/08/2007אני ממש משתתף בצערך אבל אני חושב שזה קרה בגלל חוסר מיומנות של אותו מעצב שביצע את תהליך ההחלקה מבלי לבצע טסט מקדים. אני רוצה שתביני ששום חומר לא משקם את השיער תוך יום יומיים עלייך להיתאזר בהרבה סבלנות ולהשתמש במסיכות וסרומים לשיער פגום ולבצע תספורת אחת לחודש- חודשיים ורק לאחר כמה חודשים תתחילי לראות את השינוי יש גם אמפולות משקמות של וולה אס פי שנותנים תוצאות מהירות יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)