שלום !!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום !!!
    ליטל
    08/08/2007

שלוםם קוראים לי נופית יש לי בעיה בשער שלי הוא תלתלים וכבר לפני שנה היסתפרתי והוא לא אוריך לי בככלל ואני כבר לא מסתדרת איתו כל בוקר ואני לא יודעת מה לעשות איתו הישתמשתי כבר בכל סוגי הקרמים ולא מצאתי שם דבר שטוב בישבילו.

אם תוכלו לעזור לי אני השמח מאוד מואד......

בתודה רבה נופית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום !!!

הוספת תגובה

• נופית

זאב לוין
    09/08/2007

כדי להאריך את השיער מומלץ לגזור קצבות אחת לשלושה-חמישה חודשים , ולהשתמש במסכות ושמפו לשיער יבש של "וולה SP" ורק לאחר מכן את תתחילי לראות תוצאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לזאב!!

ליטל
    09/08/2007

אוקי אבל איך אני ידע מה לקנות כיאלו איך המשכה ניראת ??..ואחרי כמה זמן בערך אני יראה תוצאות וכיאלו אחרי החפיפה לא להשים כלום בשער לא קרם משהו ??....כיאלו אני משתמשת בפנתן לתלתלים מושלים אבל בכל זאת זה לא כך כך עוזר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליטל

זאב לוין
    12/08/2007

ניתן לקנות את המסיכה במספרות המורשות של וולה. לאחר החפיפה יש להשתמש רק במסיכה לשיער ו את יכולה גם להשתמש בקרמים לעיצוב. בד"כ יש תוצאות מיידיות אבל יש סוגי שיער שזה לוקח קצת יותר זמן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו