טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אף פעם לא צבעתי את השיער וגם מגיל 14 לא הסתפרתי(השיער שלי מתולתל וארוך עד הישבן בצבע חום כהה ועור הפנים שלי שחום, לא בהיר ולא כהה). אני רוצה לשנות, לצבוע ולהסתפר אבל גם פוחדת שזה לא יראה לי יפה. האם ספרים בד"כ יודעים להתאים צבע שיער לצבע פנים? חשבתי על חציל או חום שנוטה לאדום מה אתם אומרים? אני אצטרך הבהרה בשביל זה?
תודה ענקית מראש, לילוש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
כדי שספר יוכל להמליץ לך על צבע או תספורת שתתאים לך באופן מלא ויפה הוא צריך להיות ספר עם וותק וידע. את בהחלט יכולה להגיע לאחד ממנהלי הפורום שהם מספיק מקצועיים כדי להמליץ לך על צבע ותספורת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מנתח בכיר במחלקה לכירורגיה כללית והשתלות במרכז הרפואי שיבא. סיים את לימודי הרפואה בהצטיינות בבי"ס לרפואה ע”ש סאקלר בת"א. את ההתמחות בכירורגיה כללית השלים בשיבא, כולל שנת התמחות בבי"ח Mount-Sinai בניו-... קרא עוד