מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך להשתמש בקרם הגנה לשיער קרסטס?מיכל13/04/2009
קניתי קרם הגנה לשיער יבש. המוצר:
kerastase soleil creme defense active
נאמר לי שלא צריך לשטוף רק לעסות קצוות שרופים ולהשאיר על השיער.
אבל בהוראות רשום לעסות את הקצוות ולשטוף. מאד לא ברור לי.
איך בדיוק צריך להשתמש בו? האם אפשר להשאיר אותו על השיער?
הוא עושה ברק מאד יפה ומחליק את השיער.
תודה על תשובתכם,
חג שמח,
מיכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את יכולה בבקשה לומר לי איפה קנית
שני13/04/2009ואולי לשלוח לי לינק של המוצר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשני
מיכל14/04/2009המוצר ניתן לקנות בכל מספרה שמחזיקה קרסטס. הוא מסדרת סוליי של קרסטס (האדומה).
לינק של המוצר: באתר של חברת לאוריאל העולמי, או את יכולה לכתוב kerastase soleil בגוגל, ולקבל כמה הפניות. באתרים לא כתוב שצריך לשטוף, אבל על האריזה כן, וזה מבלבל.
שני, האם יש לך נסיון עם זה, או את רוצה המלצה לקרם הזה?
אם את ספרית - אשמח אם תוכלי לומר לי טיפים איך להשתמש בו.
אם את רוצה המלצה: ניסיתי אתמול ולא שטפתי. התוצאות מאד טובות. נראה לי שכדאי. אבל השתמשתי רק פעם אחת ואני עוד לא יודעת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכל
שני14/04/2009תודה רבה קודם כל .
אני לא ספרית אבל אני משתשמשת שנים במוצרים של קרסטס . לי יש את השמן של קרסטס להגנה על השיער והוא בסדר אך אני מעדיפה יותר קרם ולכן שאלתי אותך .
אני ממליצה לך להצמד להוראות של הספר שמכר ולא לפי מה שרשום .
אולי שכמנהלי הפורום יחליטו לענות זה גם יעזור .
אני ממליצה לך ליתר בטחון להפנות את השאלה או כל שאלה לפורום של אריק מאיוסט -הוא ספר בחסד עליון, יודע הכול, עונה בסבלנות רבה ומהר .
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)