קרם לחות ושמפו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרם לחות ושמפו
    גלילית
    14/04/2009

שלום לכם,

לא מזמן עשיתי פתיחת תלתלים.

הספר אצלו ביקרתי טען שקרם הלחות (קרמה או נטורל) והשמפו (כל מה שיש בסופר: הוואי דאב וכו') בהם השתמשתי עד כה הרסו את השיער שלי (הוא אכן מפוצל ונשבר ונושר...).

הוא, כמובן, רצה שאקנה ממנו שמפו של לוראל.
    לגבי קרם לחות, הוא טען שכל הקרמים פוגעים בשער ולכן כדאי לי להתחיל להשתמש במוס.
    ניסיתי להשתמש במוס אך השיער שלי פשוט מתנפח במין בלאגן אחד גדול ונראה לא טוב בכלל (גם אחרי הפתיחה).

אם באמת קרם מזיק כ"כ, אני יכולה להמשיך להשתמש במוס וללכת רק עם שיער אסוף. אבל זה קצת מבאס.

מה אתם אומרים?
    יש עוד אופציה? האם יש קרם שכן כדאי לי להשתמש בו?
    ומה לגבי השמפו? באמת עלי לקנות מעכשיו שמפו ב80 ש"ח??

תודה רבה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרם לחות ושמפו

הוספת תגובה

• גלילית

רונן פלג
    19/04/2009

היי,

ממולץ אחרי פתיחת תלתלים להשתמש משמפו + מסכה מקצועיים אשר ישמרו על הפעולה הכימית שעשית ועל מנת לתת לשיער שלך את השיקום הנכון.
    ואכן כן שווה להשתמש בשמפו של לוריאל מכה סיבות:
    הכמות שאת משתמש היא מזערית (מבחינה כמותית בכל חפיפיה)לעומת שמפו רגיל, והתוצאה את רואה/מרגישה מהר יותר.

לגבי קרמים - מה שהספר שלך ניסה להסביר לך הוא שהקרמים שנמכרים בסופרפארם הם קרמים שומניים שנשארים על השיער והם גורמים נזק ,זה כמו שתקחי שמן ותחממי אותו הוא יגרום נזק, כאשר יש קרמים לשיער שרמת השומניות שלהם נמוכה ואם הוא יבוא במגע עם חום (שמש או פן ) הנזק הוא ממש נמוך.
    אני ממליץ לך על קרם של לוריאל או אינדולה שוורצקוף מעולים .
    לגבי להשתמש עם מוס לשיער שלך אני לא יודע אני לא מכיר את השיער שלך אז אני לא יודע כמה זה אפקטיבי.

אשמח לייעץ
    צרי עימי קשר
    רונן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו