נשירת שיער מאסיבית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשירת שיער מאסיבית
    Lital
    12/08/2007

שלום רב,
    בחודש מרץ 2007 עשיתי החלקה קרמית (=יפנית) אצל ספר ותיק והייתי מאד מרוצה מהתוצאות.
    היות ואינני מתגוררת בארץ, ניצלתי את ביקורי בארץ (לפני כשבוע) לצורת תיקון ההחלקה (מאחר שהשורשים כבר התרקזלו בחזרה). במהלך ה"תיקון" הרגשתי שהחומר שורף והערתי את תשומת ליבו של הספר שלי שכן יש לי כוח סבל. הוא מרח לי מעין שמן שמגן על הקרקפת (לדבריו) וזה אכן הרגיע במעט ונותרתי עם החומר זמן מה. יצאתי מהמספרה מרוצה עד שלמחרת ה"תיקון" התחלתי לסבול משנירת שיער מאסיבית ביותר. זאת אומרת כמויות נכבדות של שיער נושרות בכל סירוק (אפילו הקל ביותר).התקשרתי לספר והוא טען שזה עונתי ואין לי מה להילחץ וחוץ מזה הוא הרגיש בנשירת עוד לפני שהחל ב"תיקון".התייעצתי עם רופאת עור בטלפון והיא אמרה שבזמן ההחלקה השיערה נשרפת ואלו שנושרות הן ה"שרופות" ובמקומן יצמחו חדשות. אני חייבת להודות שאני מדוכאת מאד וחוששת שאקריח. אני לא יודעת מה עליי לעשות ולמי עליי לפנות - אני רוצה להאמין שיש מישהו שיוכל להסביר לי את התופעה, להרגיע אותי שאכן השיער יצמח מחדש ואיך אני יכולה לשמור על מה שעוד נותר על ראשי?! אני לא נוהגת לכתוב בפורומים, אך אני באמת במצוקה.
    לתגובתכם המהירה אודה . . .
    ליטל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נשירת שיער מאסיבית

הוספת תגובה

• LITAL

רונן פלג
    13/08/2007

השיער לא נושר לך הוא פשוט נחתך עקב פעולה לא סדירה במהלך הביצוע של ההחלקה אך אין לך ממה להילחץ מהתקרחות תמידית !!!!! בסופו של דבר השיער שנחתך יצמח מחדש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו