דרושה עצה ממומחה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דרושה עצה ממומחה!
    מירב
    26/04/2009

כמה שאלות (:

(1) מה הכוונה למסרק רחב שיניים? ואיפה ניתן לקנות מסרקים שעשויים מחומרים טבעיים, כלומר לא מפלסטיק ש"מחשמל" את השיער.

(2) שמתי לב שהשערות שלי אינן אחידות, כלומר הן מופרדות ואפשר לראות אותן אחת אחת. מה אפשר לעשות בנידון? האם זהו סוג של שיער? (ראיתי שלבנות אחרות השיער אחיד ולאו דווקא מופרד כמו אצלי)

(3)האם עיסוי הקרפרפת במהלך החפיפה הוא דבר בריא או לא? קראתי במקום מסויים שעיסוי הקרקפת מאיץ את הצמיחה של תאי השיער, אבל במקום אחר כתוב שזה גורם לנשירה ו/או מזיק לו.

(4) אני חופפת את השיער פעם בשלושה ימים או יומיים, ובמהלך הימים שאני לא חופפת השיער נהיה שומני (בעיקר בשורשים, בהתחלה). המליצו לי להשתמש בטלק, שסופג את השמנוניות. מהי הכוונה בשימוש בטלק? האם יש סוג ספציפי? והיכן אני יכולה לקנות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דרושה עצה ממומחה!

הוספת תגובה

• מירב

זאב לוין
    26/04/2009

מסרק רחב שיניים זה מסרק עם רווח בין שין לשין בערך כחצי ס"מ
    זה כנראה מקצוות מפוצלים או ששיערך יחסית דק קשה לתת לי דיאגונזה מדויקת מבלי לראות את שיערך

אני לא חושב שעיסוי הקרקפת במקלחת זה דבר אינו בריא
    את יכולה להשתמש בשמפו לקרקפת שמנה ושיער יבש וזה מאזן את הPH

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו