מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ד-ח-ו-ףףףף!! :(((דניאל04/05/2009
הייתי אצל מספרה ורציתי לקבוע לעשות החלקה יפנית.
אמרתי גם להם שלפני כפחות משנה הבהרתי את כל השיער עם סני וכך אמרו לי שא-י אפשר לעשות החלקה עד שהשיער יצמח וצריך לחכות לפחות שנה.
יש פיתרון אחר?!!? מה לעשות??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יובל
רונן פלג05/05/2009לא ממולץ לעשות החלקה יפנית על שיער שמובהר!!
ייתכן כי בזמן או אחרי ההחלקה השיער שחל יכול להיחתך או ולהרס, כמו שאמרו לך את צריכה לחכות שהשיער יתארך ולהבריא אותו על מנת שההחלקה תצא כמו שצריך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלקה ברזילאית..
דניאל10/05/2009הייתי אצל הספרית שלי וככה:
1. לגבי הפסים בשיער הבלונדיניים- שעישיתי אותם ועבר כמעט שנה, ועדיין הם נשארו על הראש , שאלתי היא: היא אמה לי שאין כזה דבר לצבוע לחום-לפני כל השיער,וככה להעלים את הפסים, רק להסתפר. האם היא צודקת? והאם יש פיתרון להעלים את הפסים?
2.השיער שלי מתולתל יבש בצורה של ממש,שרוף- מהסני והמחליק שאני כל פעם עושה,והחלקה יפנית אסור לעשות עם סני, לכן הספרית שלי הציעה לי לעשות החלקה ברזילאית שמתאים לשיער עם סני-מובהר לשיער כמו שלי-שרוף , יבש.... היא אמרה לי שהמחיר הוא 600 ש"ח וזה ישאר לי 4 חודשים ככה, וזה יהיה חלק קרשיםםם!! האם המחיר הוא זול/יקר? האם היא צודקת? האם תמליץ לי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא עניתם על שאלתי..
דניאל12/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה 600 ש"ח????????
אירה21/05/2009זה ממש זול! שמעתי על מחירים מטורפים של 2,000 ש"ח - 7,000
עכשיו נכון שזה בטח תלוי בחומרת המצב, כמות השיער, אורך וכאלו
אבל עדיין
תני לי את השם של הספר שלך כתובת וטלפון, אני רוצה לעשות ביקור אצלו.
למרות ש... אכי זול ממש לא תמיד אכי טוב...או ההפך גם נכון, אכי יקר לא אכי טוב...
בקיצור... חובה בדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיובל
קורן אריכא14/05/2009אין פיתרון אחר אסור לך לעשות החלקה יפנית בגלל הגוונים מה שכן את יכולה לעשות החלקה ברזילאית בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבפסים..
דניאל15/05/2009ולגבי הפסים הבלונדיניים? איך להעלים אותם-מבלי להסתפר- כי הסתפרתי ןועדיין נשאר.?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה???
דניאל18/05/2009למה לא עונים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים לשאלתי?
דניאל22/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי יובל
אנג'לה טטרו22/05/2009בדרך כלל לפני החלקה צריך לעשות איבחון אצל מעצב שיער כדי לקבל דיאגנוזה נכונה ,את אומרת שלא המליץ לך לעשות ,אני חושבת שכדי לך לכות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי יובל
אנג'לה טטרו22/05/2009בדרך כלל לפני החלקה יפנית דריך לקבל דיאגנוזה אצל מעצב שיער ,אם הוא המליץ לחכות ,אז אני חושבת שכדי לחכות ,בשביל לקבל תוצאה טובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)