מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניקוי צבעשריתה21/05/2009
קודם אני מודה מראש על העזרה!
1.רציתי לשאול האם ניקוי צבע (שהבנתי שהוא לא כמו הבהרה) האם הוא מייבש את השיער ?
2. שאלתי השניה: על צבע שיער מחבררת זוטוס ? האם הוא נחשב ליותר לצבע יותר מייבש משאר החברות המוכרות ? ואינדולה ?
3. האם קפסולות של אינדולה מסדרת אינווה עשויות לעזור בשיקום השיער ונגד יובש ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שריתה
רונן פלג22/05/20091 יכול לייבש במידת מה אך ניתן למנוע זאת עי שימוש באמפולת שיקום והזנה באותו מעמד
2 ממש לא הכל תלוי בשמירת חוקי חברה במהלך הכנת הצבע כל חברה יש לה את החוקים שלה
3 בוודאי גם חשוב לשלב במקביל שמפו ומסכה לשיער יבש/פגום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניקוי צבע לשיער
קארין28/12/2009שלום!
עשיתי סברה לפני שנה וחצי והסברה ירדה לי עד לחצי מהשיער כל השורש שלי מתולתל .. רציתי לדעת אם אני יכולה לעשות ניקוי צבע שחור ולהגיע לצבע חום בהיר?
זה הורס את השיער? ואם הקצוות שלי שעדיין עם הסברה יישברו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתענו לי על השאלה!!
קארין07/01/2010אם אפשר שתענו לי אני אשמח!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקארין
זאב לוין08/01/2010בשום פנים ואופן אל תעשי את זה כיון שכל האזור של הסברה ישבר לגמרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלהה נוספת
קארין09/01/2010תודה לך על התשובה..
ואין דרך כלשהיא להפתר מהסברה בשיער?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקארין
זאב לוין10/01/2010בוודאי שיש להתעזר בסבלנות ולגזור קצוות וככה תתפטרי ממנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה=]
חנוש09/01/2010כן הם ישברו אני עשיתי את הטעות הזאת !
אל תנסי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשריתה
אלי סולומון29/12/20091. כל פעולה בצבע מייבשת את השיער בגלל האמוניה.
2. תראי לגבי הצבעים זה עובד כך:
צבע גרמני- יש בו יותר אמוניה והוא מייבש יותר.
צבע איטלקי/צרפתי/ספרדי- יש פחות אמוניה לכן מייבש פחות.
3.כל קפסולה אמורה לעזור בצורה זו או אחרת לשיער זה גם תלוי בסוג השיער ואך הוא מגיב לאמפולה . תנסי לקחת אמפולה אחת לנסות ואחר כך תחליטי.
מקווה שעזרתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)