מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שער צמר גפן, איך לסדר?ZORK19/08/2007
היי
יש לי שער "צמר גפן" , לא יודע אם שמעתם על המושג, הכוונה לשער דק ודליל ויבש הנראה(במיוחד אחרי חפיפה) וגם מרגיש כמו צמר גפן(מאוד רך ודק).
השאלה היא איך לסדר שער כזה?
כשהוא אחר חפיפה הוא ממש נראה כמו צמר גפן ולא יפה ולא מבריק, וגם מקורזל פה ושם.
אגב יש לי גם גוונים של בלונד בשער.
אני רוצה להגיע למצב שהשער נראה חלק, אחיד ומבריק עם גווני הבלונד .
במקום זה אני מקבל שער מאוד מאוד יבש, טיפה מקורזל בקצוות , דק ורח הנראה כמו צמר גפר וגם נראה מאוד דליל.
לאחר פן במספרות ראיתי שהוא יכול להראות הרבה יותר טוב, אך לא משנה כמה אני מתעמץ לעשות פן לבד אני לא מגיע לאותם תוצאות, השחר הרבה יותר חלק אחרי הפאן וגם מבריק, אבל עדיין לא ברמה של המספרה, ועדיין נראה מאוד דק ויבש.
האם יש חומר שיעזור ? איך ניתן לסדר שער כזה כדי שבאמת יראה טוב?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער צמר גפן/ אפרו
רונן פלג19/08/2007בדרך כלל שיער כזה צריך לעבור אבחנה ... ברוב המקרים את יכולה לעשות פתיחת תלתלים .
נפח השיער ירד + יהיה לך יותר קל לסדר את השיער.
ברכה רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
ZORK26/08/2007היי
אני בחור :) בדרך לגידול שער ארוך
ואין לי תלתלים
הבעיה שהשער יבש ונראה לא בריא.
יש לי גוונים בשער הבנתי שזה יכול לתרום, למרות שהיה לי את הבעיה גם לפני, אבל אולי פחות
להוריד צבע כרגע אני לא רואה את זה כאופציה.
מה ההצעה הכי טובה לעניין?
האם צריך מסכה? מה הכי ממולץ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה מישהו?
ZORK27/08/2007היי
אף אחד לא ענה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה חמהההההההההההההה
רונן פלג28/08/2007ההמלצה הכי חמה שאני יכול לתת לך.... ה ז נ ה
וזה אומר:
פעם בחודש אמולת הזנה של לוריאל או קרסטס.
להשתשמש באופן קבוע במוצרי הזנה (שמפו, מסכה) של לוריאל או קרסטס.
מאוד חשוב שיסבירו לך את אופן השימוש במוצרים.
אתה תתחיל אחרי שבוע לראות שינוי.
בהצלחה
רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)