טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום יש לי שיער שחור ויש בו שערות לבנות,אני מעוניינת לצבוע בחינה אדומה,השאלה שלי היא מתי אחרי החינה אפשר לצבוע בצבע רגיל עוד שאלה-השיער שלי קצת יבש ולא חיוני,האם מומלץ להשתמש במסכה או באמפולות(לבד,לחוד?) ואם כן,אז איזה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
את יכולה לצבוע אחרי חינה מתי שתרצי אבל אני לא ממליץ חינה כיוון היא לא מכסה שיער לבן וגם אין מבחר של צבעים כדי שתקבלי את הגוון הרצוי את עלולה לקבל ג'ינג'י במקום אדום המלצה: תחסכי מעצמך טירחה ותתחילי ישר מצבע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר