ייעוץ בהחלקה יפנית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ייעוץ בהחלקה יפנית
    ציפי
    06/06/2009

שלום, הייתי רוצה לעבור החלקה יפנית. השיער הטבעי שלי שחור מתולתל "לייט" אך אני צובעת לחום בהיר ב-9% חמצן. עד כאן נראה לי שאני מתאימה לעבור החלקה יפנית. העניין הוא שה-10 ס"מ של הקצוות הם עם גוונים שטניים (בערך 30% מהקצוות). אני לא רוצה להתחיל לשלב בין יפנית לברזילאית כי סתם מעמיס עלויות. האם אפשרי לעשות יפנית ולהשאיר על ה-10 ס"מ שורשים את החומר לחצי הזמן כדי לא לגרום נזק לקצוות? האם זה מומלץ והתוצאה תהיה יפה?

שנית, האם לחומרים היקרים שמוכרים לשימוש אחר ההחלקה היפנית יש אפקט או שזה סתם מנפח את הכיס? הם יש מוצרים (שמעתי על שמפו לתינוקות שהם ללא מלחים) רגילים שאיתם ניתן לטפל בשיער? האם ניתן להמשיך ולשים שמנים כגון מרוקאי\פשתן על השיער (שכיום עוזרים לו ומרככים אותו).
    אודה לכם על ההתיחסות:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ייעוץ בהחלקה יפנית

הוספת תגובה

• שלום ציפי

אנג'לה טטרו
    06/06/2009

אגי מאמינה שזה אפשרי כפי שאת מתארת את השיער אבל בכול זאת תתיעצי אם הספר ובקשר לחומרים אם נותנים לך יעוץ ודיאגנוזה נכונה אז באחלת השפעת החומרים ניראת לשיער בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו