מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום רב,דניאל07/06/2009
אהלן,
אני בת 15 ושערי מאוד בעייתי בתקופה הזאת של גיל ההתבגרות.
1.עשיתי לפני כשנה -סני(=הבהרה) בכל השיער והשיער הפך לצבע חום בהיר.עבר כשנה וכבר גדל שיער שחור בשורשים וזה טיפה בולט. אני לא עושה יותר סני,החלטתי להפסיק לכן איך כדי לצבוע את השורשים על מנת שצבע השיער יהיה אחיד -כולו חום! (יש לציין שעשיתי גם לפני כשנה פסים בלונדינים על הראש, שצמח טיפה ואני ממש מתה להעיף אותם ושהם יעלמו מהראש,אז לכן האם יש דרך להעלים אותם שיהפכו לצבע החום-למרות שכבר ירד מהם טיפה שהסתפרתי לפני כשבועיים.)
2. אני התכוונתי לעשות החלקה יפנית הקיף אבל כיוון ויש לי סני על הראש אני לא יכולה. והחלקה אני חייבת לעשות!! החלקה ברזילאית אני ממש לא מתכוונת לעשות בגלל שזה מסרטן! לכן מה אני יכולה לעשות(אני ממילא עושה פנים, ומחליק)???
3. השיער שלי יבש מאוד מאוד ופגום ממש לא נעים לגעת בו וזה אחרי סני (=הבהרה), מחליקים, פנים וכו'. איך ניתן לשקם את השיער על מנת שבעוד כשנה אוכל לעשות החלקה יפנית? כי כרגע אני לא יכולה? האם להשתמש בקרם לחות-ואיזה? ומה עוד לעשות?
תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי יובל
רונן פלג07/06/2009כמו שאני מבין השיער שלך עבר המון .....
אבל לפי מה שאת מתכננת לו זה יותר מידיי וזה זה סתם לעשות נזק שאחר כך לשקם אותו הוא ארוך מאודדדדדדדדד.
לכן קודם כל אני מציע לך ללכת למספרה טובה על מנת שתתיתן לך דיאגנוזה טובה ותראה באיזה מצב השיער שלך?! מה כן את יכולה ומה לא !!
הדברים הראשון שאת צריכה לעשות:
1. לעשות שטיפה (צבע ללא אמוניה) בצבע חום כמו השורש שלך.
2. לשקם את הישער לבתחיל להזין אותו פעמיים בשבוע עם מסכה טובה + אפולה שיקומית פעם בחודש / חודשיים.
3. לגבי החלקה .... תמתיני קצת אבל תנסי לברר על פתיחת תלתלים שזה בעצם החלקה קלה ידידותית מאודואני ממליץ על לוריאל פרופסיונל "אקסטנסו"
אשמח לעזור
צרי קשר
רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)