החלקה....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלקה....
    תמי-חולון
    07/06/2009

היי,
    לפני כחצי שנה עשיתי החלקה בתאילנד.מכיוון שעשיתי את זה בתאילנד אני לא בדיוק יודעת איזו החלקה זאת.
    אני כן יודעת שזה החלקה בחומר של לוריאל ולפי חיפוש קצת באינטרנט מצאתי שלוריאל זה החלקה צרפתית ויש מספר מקומות בארץ שמבצעים את ההחלקה הזאת.

השאלה שלי היא אם ידועלכם על החלקה אחרת שמשתמשת בחומרים של לוריאל?ואם יש איזשהם תמונות של החלקה צרפתית כי לא הצלחתי למצוא משהו ברור באינטרנט.

פשוט ההחלקה שיצאה לי יצאה מהממת וטבעית משו שלא ראיתי אצל אף אחת שעשתה החלקה בארץ...ככה שאני קצת חוששת מלנסות כאן ואני צריכה לעשות חידוש לשורשים שלי.

אשמח לקבל איזושהי תשובה או יעוץ כלשהו.

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החלקה....

הוספת תגובה

• תמי

זאב לוין
    10/06/2009

לא משנה באיזה חומר מדובר אלא מה שקובע זה המקצועיות של מעצב השיער שמבצע את העבודה כיוון שכל החברות עובדות על אותו עיקרון
    אני מזמין אותך אליי או לאחד ממנהלי הפורום ליעוץ ללא תלשום כדי שנוכל לאבחן את שיערך מקרוב ולתת לך תשובות מקצועיות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

תמי-חולון
    10/06/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו