מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החלקה....תמי-חולון07/06/2009
היי,
לפני כחצי שנה עשיתי החלקה בתאילנד.מכיוון שעשיתי את זה בתאילנד אני לא בדיוק יודעת איזו החלקה זאת.
אני כן יודעת שזה החלקה בחומר של לוריאל ולפי חיפוש קצת באינטרנט מצאתי שלוריאל זה החלקה צרפתית ויש מספר מקומות בארץ שמבצעים את ההחלקה הזאת.
השאלה שלי היא אם ידועלכם על החלקה אחרת שמשתמשת בחומרים של לוריאל?ואם יש איזשהם תמונות של החלקה צרפתית כי לא הצלחתי למצוא משהו ברור באינטרנט.
פשוט ההחלקה שיצאה לי יצאה מהממת וטבעית משו שלא ראיתי אצל אף אחת שעשתה החלקה בארץ...ככה שאני קצת חוששת מלנסות כאן ואני צריכה לעשות חידוש לשורשים שלי.
אשמח לקבל איזושהי תשובה או יעוץ כלשהו.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמי
זאב לוין10/06/2009לא משנה באיזה חומר מדובר אלא מה שקובע זה המקצועיות של מעצב השיער שמבצע את העבודה כיוון שכל החברות עובדות על אותו עיקרון
אני מזמין אותך אליי או לאחד ממנהלי הפורום ליעוץ ללא תלשום כדי שנוכל לאבחן את שיערך מקרוב ולתת לך תשובות מקצועיות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
תמי-חולון10/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)