מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיער תלתלים עבה ונפוחספיר14/06/2009
הייתי מעוניית לדעת מה אוכל לעשות על מנת להקטין את הנפח בשיער ואיך אוכל להפוך את השיער לדק יותר, כי הוא ממש עבה. לפחות להוריד שליש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספיר
רונן פלג14/06/2009פתיחת תלתלים/החלקה קלה יענו לך על הדרישות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפתיחת תלתלים זה רעיון גרוע לדעתי
לירז21/06/2009אני לא מבינה איך אתה בתור ספר מומחה ממליץ על העניין כפיתרון קל.
זה ממש לא כך לבעלות שיאר מתולתל בעייתי...
לי יש כזה ועשיתי 3 פתיחות תלתלים בחיי וזה גרם לאפקט יותר גרוע.
א. זה אולי גרם לתלתלים להשתטח קצת ולמראה הכולל להיראות פחות נפוח. אבל אני הייתי קוראת לזה קריסה.
ב. השיער נהיה יבש יותר מקודם ויותר הרוס
ג. השיער נשבר בקלות
ד. לאחר שהוא אורך , אפילו טיפה, יש מין קו שבר בין השיער עם הפתיחה לשיער החדש כלומר בשורשים. זה נראה כאילו הוא קופץ כזה וקשה להסתדר. בנוסף לזה שלאחר כמה זמן הוא נקרע לי בדיוק בנקודות אלו ונותרתי עם מלא שיערות קטנות כלומר שוונצים.
אני כבר שנתיים אחרי ומשלמת על הנזקים. הוא היה יבש ונפוח. עכשיו הוא יבש נפוח פגום וקרוע !
לא הייתי קוראת לזה חיים קלים.
אני לא ממליצה להקשיב לספרים שדוחפים כל מיני מניפולציות כימיות טרגיות שהשיער לא נועד להתמודד איתם. וממליצה ללמוד לחיות אם מה שיש, ולנסות שזה יראה יפה. פניה לרופא עור גם יכולה להפתיע..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלירז
רונן פלג25/06/2009הכל תלוי בדרך שביצעו לך את הפעולה ובאיכות החומר ודווקא בנושא הזה דרוש בעל מקצוע מאוד מיומן ושמכיר מעולה את החומר הספציפי שאיתו הוא משתמש
מעבר לכך התחזוקה העצמית שלך כמו חומרי טיפוח מקצועיים בלבד שמטפלים בשיער לאחר החלקה /פתיחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)