שיער תלתלים עבה ונפוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיער תלתלים עבה ונפוח
    ספיר
    14/06/2009

הייתי מעוניית לדעת מה אוכל לעשות על מנת להקטין את הנפח בשיער ואיך אוכל להפוך את השיער לדק יותר, כי הוא ממש עבה. לפחות להוריד שליש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיער תלתלים עבה ונפוח

הוספת תגובה

• ספיר

רונן פלג
    14/06/2009

פתיחת תלתלים/החלקה קלה יענו לך על הדרישות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פתיחת תלתלים זה רעיון גרוע לדעתי

לירז
    21/06/2009

אני לא מבינה איך אתה בתור ספר מומחה ממליץ על העניין כפיתרון קל.
    זה ממש לא כך לבעלות שיאר מתולתל בעייתי...
    לי יש כזה ועשיתי 3 פתיחות תלתלים בחיי וזה גרם לאפקט יותר גרוע.
    א. זה אולי גרם לתלתלים להשתטח קצת ולמראה הכולל להיראות פחות נפוח. אבל אני הייתי קוראת לזה קריסה.
    ב. השיער נהיה יבש יותר מקודם ויותר הרוס
    ג. השיער נשבר בקלות
    ד. לאחר שהוא אורך , אפילו טיפה, יש מין קו שבר בין השיער עם הפתיחה לשיער החדש כלומר בשורשים. זה נראה כאילו הוא קופץ כזה וקשה להסתדר. בנוסף לזה שלאחר כמה זמן הוא נקרע לי בדיוק בנקודות אלו ונותרתי עם מלא שיערות קטנות כלומר שוונצים.
    אני כבר שנתיים אחרי ומשלמת על הנזקים. הוא היה יבש ונפוח. עכשיו הוא יבש נפוח פגום וקרוע !
    לא הייתי קוראת לזה חיים קלים.
    אני לא ממליצה להקשיב לספרים שדוחפים כל מיני מניפולציות כימיות טרגיות שהשיער לא נועד להתמודד איתם. וממליצה ללמוד לחיות אם מה שיש, ולנסות שזה יראה יפה. פניה לרופא עור גם יכולה להפתיע..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לירז

רונן פלג
    25/06/2009

הכל תלוי בדרך שביצעו לך את הפעולה ובאיכות החומר ודווקא בנושא הזה דרוש בעל מקצוע מאוד מיומן ושמכיר מעולה את החומר הספציפי שאיתו הוא משתמש
    מעבר לכך התחזוקה העצמית שלך כמו חומרי טיפוח מקצועיים בלבד שמטפלים בשיער לאחר החלקה /פתיחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו