טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
השיער שלי נותן הרגשה של יבש עד היום השתמשתי בקרם לחות והוא עושה אותו ממש שומני ונמאס לי מזה.. אני ממש לא אוהבת את המרקם שזה יוצר.. אני משתמשת בשמפו נגד קשקשים של פנטן ועם מסכה לשיער של קרליין 10 אחרי המקלחת הישער יוצא בסדר וגם יום אחר כך הבעיה שכשאני שמה קרם לחות הוא מתחיל להיות מגעיל ושומני.. מה אפשר לעשות כדי שהשיער ישאר חלק ונעים למגע? ומה עושים עם כל השוונצ'ים המעצבנים האלה?
תודה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
את צירכה להחליף את הקרם לחות שאת מישתמשת כמו שאת מתארת הקרם משמן וגם לא עושה את העבודה ,ובקשר לשמפו והמסכה אולי כדי שתתיעצי עם מעצב השיער שלך שיתאים לך את החומר המתאים ,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר