מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הלחמת שיער והחלקהדנית15/07/2009
שלום רב, אני עם הלחמת שיער כבר כשנה לערך ויש לי כמה שאלות.
1) האם ניתן להשתמש במחליק ומסלסל ביתי כשאני עם הלחמת שיער?
2) האם כדאי להשתמש במסכה או שזה יפיל את החיבורים?
3) האם אני יכולה על ההלחמה לעשות החלקה ברזילאית? התוספות שיער שלי הם טבעיות 100%
תודה רבה על תשובתכם, קרין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלקה ברזילאית
תתתתת15/07/2009חבל לך על הכסף זאת לא החלקה זה בעיקרון משקם לך את השיער לא מחליק בכלל עברתי אחת כזאת ו 2000 שקל הלכו לי לפח ואחרי שבוע גם השיער כבר לא היה נעים ורך כמו בשבוע הראשון הכול עבודה בעיניים תחסכי לך את הכסף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך.....
דנית16/07/2009חשבתי שבאמת החלקה ברזילאית מחליקה את השיער..כך אומרים לפחות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשאלה על התוספות
עידן לוי16/07/2009טוב אז ככה קודם כל ערב טוב..
לשאלה שלך אז נתחיל עם זה שתמיד טוב להשים מסיכה גם עם תוספות וגם בלעדייהם
בקשר למחליק אפשר להשתמש במחליק בייתי אבל להשתדל שלא לשרוף את השיער..
ואחרון חביב החלקה ברזילאית אפשר לעשות על התוספות כן אין שום סיבה שיכולה
למנוע את ההחלקה הזאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)