בעיה חמורה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה חמורה
    רותם
    17/07/2009

שלום, אני רותם אני בת 18 ועד לפני כחצי שנה הייתי גוזרת את השיער שלי פעם בחודש כדי להיפטר מקצוות שרופים ומפוצלים.

השיער שלי מאוד לא בריא, הוא דליל, גלי והכי גרוע כבר מעל חצי שנה הוא לא ארך בכלל!!
    היה לי פוני שהייתי גוזרת כל פעם ועכשיו הפוני לא אורך..(פעם הוא היה אורך כל שבוע)

אני יודעת שאני לא מאוד שעירה ולשיער שלי לוקח זמן לארוך אבל כמה זמן?

אמרו לי שבאיזשו שלב השיער אורך עד נקודה מסויימת וזהו זה נכון?

אני לא משתמשת בשום קרם או מוצר טיפוח לשיער. מומלץ להתחיל, באיזה כדאי ואיך אני גורמת לשיער שלי לצמוח??

אני מאוד אשמח לתשובה כי אני ממש אובדת עצות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה חמורה

הוספת תגובה

• תכשירים טבעיים

מיקי
    19/07/2009

אני מניחה שאת משתשת במוצרים כאלה או אחרים לשיער?
    נכון, זה לא אמור למנוע מהשיער לארוך, אבל זה מכביד על השיער וזה חונק אותו ולתווך הרחוק יותר, השיער יתארך לאט יותר ופחות בריא
    אני ממליצה לך לעבור לחומרים טבעיים (לפחות חומרי החפיפה למינייהם) כמו למשל של חברת אהבה, (יש עוד המון חברות , תמצאי מה מתאים לך, אני פשוט משתמשת באהבה וממליצה)

בכל אופן, באיזה קרמים לשיער את משתמשת כיום?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרמים

רותם
    24/07/2009

אני בד"כ לא שמה כלום על השיער אבל לעיתים רחוקות אני שמה את הקרם הירוק של נטורל פורמולה ובאמת שרק לעיתים רחוקות מאוד.
    באשר לשמפו אני משתמשת בהד אנד שולדרס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה...

רותם
    02/08/2009

תעזרו לי בבקשה מה אני עושה עם השיער?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו