מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בבקשה עזרה!!=18/07/2009
היי אני בת 14 והשיער שלי מאוד אבל מאוד י-ב-ש,שהייתי יותר קטנה הוא היה די בריא ממה שזכור לי,וכיום הוא ממש שביר.אימא שלי ניסתה לקנות לי כל שמפו ומרכך שיעזור לי ושום דבר ל-א עזר!
אני חייבת לציין גם שיש לי נשירה מאוד חמורה,אבל אני לא מקריחה או משהו,אימא שלי כבר משתגעת כל הבית שלנו שיערות בגלל הנשירה,וכנ"ל לאימא שלי יש שיער מתולתל והוא גם נושר לה,אה ו..היא לפעמים צובעת את השיער,אולי בגלל זה?,לפני כמעט 3 חודשים אימי קנתה את השמפו גליס,פיתחתי ציפיות וזה ממש אבל ממש לא עוזר,והיא גם קנתה מחליק אבל אני חוששת שישרף השיער,,,סליחה על החפירה אבל בבקשה אני רוצה שיער בריא אני ממש חולמת על זה,לכל הבנות בשיכבתי יש שיער בריא ואני נורא רוצה,בבקשה תעזרו לי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה אתם לא עונים?
=19/07/2009שלום לך.כדי לענות לך אני צריכה לדעת מתי פעם אחרונה היסתפרת.במידה ויש תחלופה בשיער הוא מרגיש יותר בריא לכן צריך להיסתפר אחת לחודש וחצי לפחות בעקבות מה שאת מספרת לי. לגבי יובש חמור בנוסף לשמפו טוב יש להישתמש גם במסיכה איכותית במידה הנכונה.היתדלי לתת לשיער מנוחה ולא לתת לו לבוא במגע עם שום מכשיר שמחמם את השיער.לגבי אמא יש לציין שצבע אינו גורם לנשירת שיער ויש להקפיד על כל מה שציינתי למעלה גם לגבייה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)