בבקשה עזרה!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה עזרה!!
    =
    18/07/2009

היי אני בת 14 והשיער שלי מאוד אבל מאוד י-ב-ש,שהייתי יותר קטנה הוא היה די בריא ממה שזכור לי,וכיום הוא ממש שביר.אימא שלי ניסתה לקנות לי כל שמפו ומרכך שיעזור לי ושום דבר ל-א עזר!
    אני חייבת לציין גם שיש לי נשירה מאוד חמורה,אבל אני לא מקריחה או משהו,אימא שלי כבר משתגעת כל הבית שלנו שיערות בגלל הנשירה,וכנ"ל לאימא שלי יש שיער מתולתל והוא גם נושר לה,אה ו..היא לפעמים צובעת את השיער,אולי בגלל זה?,לפני כמעט 3 חודשים אימי קנתה את השמפו גליס,פיתחתי ציפיות וזה ממש אבל ממש לא עוזר,והיא גם קנתה מחליק אבל אני חוששת שישרף השיער,,,סליחה על החפירה אבל בבקשה אני רוצה שיער בריא אני ממש חולמת על זה,לכל הבנות בשיכבתי יש שיער בריא ואני נורא רוצה,בבקשה תעזרו לי..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה עזרה!!

הוספת תגובה

• למה אתם לא עונים?

=
    19/07/2009

שלום לך.כדי לענות לך אני צריכה לדעת מתי פעם אחרונה היסתפרת.במידה ויש תחלופה בשיער הוא מרגיש יותר בריא לכן צריך להיסתפר אחת לחודש וחצי לפחות בעקבות מה שאת מספרת לי. לגבי יובש חמור בנוסף לשמפו טוב יש להישתמש גם במסיכה איכותית במידה הנכונה.היתדלי לתת לשיער מנוחה ולא לתת לו לבוא במגע עם שום מכשיר שמחמם את השיער.לגבי אמא יש לציין שצבע אינו גורם לנשירת שיער ויש להקפיד על כל מה שציינתי למעלה גם לגבייה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו