מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיער יבש ביותר, והחלקה יפנית.......דניאל23/07/2009
לפני כשנה (כמעט שנה) עשיתי סני בשיער- הבהרה, ועוד פסים בלונדינים וכן גם פתיחת תלתלים.
עבר כמעט שנה, במשך כל השנה שהייתה עשיתי מלא מלא פנים אבל יותר מחליק(שהבנתי שזה יותר גרוע כי זה ממש מגעץ את השיער). הפסקתי עם המחליק לפני כמה שבועות אבל פנים יצא לי לעשות בזמן האחרון כי זה פחות גרוע.
אף פעם לא זכור לי או יותר נכון לא היה לי השיער כמו שהוא עכשיו,בתקופה האחרונה לאחר שעבר הרבה הוא נעשה לי שרוף, פגום ויבש בצורה מוגזמת, למרות שגם הסתפרתי לפני כחודש-חודשיים.
לפני כמה ימים אפילו הלכתי לעשות פן במספרה, ובהתחלה חפפו לי ואז אחרי שהשיער יתייבש(שייבשו לי בפן) הספר נבהל מהשיער הנפוח והיבש ממש ממש התביישתי זה היה ממש ממש ליפה ,ונוגעים בשיערר זה היה זוועה, הספר אמר שהוא חפף השיער היה קטן וסבבה ואז שהתייבש נעשה מפחיד! ! !
איך השיער שלי נעשה כזה כזה מפחיד ומגעיל בקופה האחרונה? זה אמיתי?? ומה אפשרי לעשות?
הציעו לי במספרה שם לעשות החלקה יפנית:
אחד האנשים שם בדק את שיערי ואמר שאפשרי ביותר לעשות על השיער שלי,למרות מה שעבר השיער (שזה אחרי הבהרה,ופסים בלונדיניים שכמעט נעלמים מהשיער שלי בגלל שהשיער כבר צמח).
שאלתי היא- האם אני באמת יכולה לעשות החלקה יפנית כמו שהוא אמר?
ואם הוא טועה והשיער לא יקבל את ההחלקה היפנית, יפגע ויהרס יותר וזה יהיה חלק מגעיל שרוף כזה???
עוד כבר שאני חייבת לציין: לפני כשלושה-ארבעה חודשים בערך הייתי במספרה מקצועית שכזו, ואמרו לי שם שאי אפשר לעשות החלקה יפנית בגלל ההבהרה, ואמרו לי לחכות שנה.למרות שבאתי אליהם לפני שהסתפרתי ויצא רוב השערות המובהרות...???
ויש עדיין חלקים בשיער אצלי חומים שזה כתוצאה מההבהרה של הסני, האם גם עליהם אפשר לעשות את ההחלקה כפי שטענו בספרה שאני יבוא לעשות בעוד כשבוע-שבועיים? והאם על שיער יבש כמו שלי אפשרי לעשות יפנית?? (החלקה בזילאית שהיא לשיקום יותר, אני לא מתכוונת לעשות בגלל שזה מסרטן, וגם שלא הציעו לי שם במספרה לעשותה כי שערי לי ממש ממש צריך שיקום )??
תודה מראש .
יובל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה אם שאלתיי...??
יובל26/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עוניםם?!?
דניאל31/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)