קרם וטיפול לשיער נפוח ומעט גלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרם וטיפול לשיער נפוח ומעט גלי
    שרונה
    29/08/2007

שלום,
    שמי שרונה, יש לי שיער יבש נפוח ומעט גלי. החלקתי אותו שנים בפן ואינני מעוניינת יותר להשתמש בפנים. אני בשמחה אאמץ את המראה הגלי מתולתל. אך הקרמים (נטורל פורמולה) גורמים לי לפצעונים.
    יש קרם אחר לעיצוב מומלץ לשיער שלי, שאינו משאיר את השיער במראה הרטוב/הדביק?

חוץ מזה, שמעתי שמסכות קרסטס מצוינות. איזה מסכה מומלצת לשיער שלי מחברה זו, או
    מחברות אחרות בכלל?

האם תספורת ספציפית תעזור להוריד מעט מהנפח?

תודה,
    שרונה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שרונה

רונן פלג
    29/08/2007

היי שרונה ,
    יש לי מס' המלצות בשבילך.

1. אם יש לך בעייה עם הנפח , את יכולה לעשות פתיחת תלתלים וזה בעצם מוריד לך כמות עצומה של הנפח ויהיה לך יותר קל לעצב את השיער.

2. הקרם םלחות שמוכרים בחנויות (לא מספרות) הן מאוד שומניות זה כנראה מה שגורם לפצעונים.
    מה שאת בעצם צריכה זה קרם לחות ללא שומן ... כמו" קרם לחות "ויטמינו קולור" של לוריאל מדהיםוהוא גם משמש כמגן פן.
    ייתכן מאוד שאת הקרם שאת שמה על השיעראת מניחה את רובו על הקרקפת והיא לא נושמת .
    קרם לחות צריך להתחיל להניח אותו מהקצוות (הסוף של השיער) ובהדרגתיות לעשות לכיוון השורש.

3. מסכות של קרסטס-
    הכי מומלץ מסכת "מסקינטס " - מסכת הזנה מדהימה.
    אבל אם יש לך בעיית נפח מומלץ מסכת "אולאו רלקס" - מסכה שתעזור בהורדת נפח + יש בה הזנה.

בהצלחה
    רונן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תגובה מהירה ומפורטת!

שרונה
    29/08/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו