מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלוםמיקי31/07/2009
שיערי צבוע לאדום ואני חופפת יום יום גם כי אני מאד אוהבת וגם כי אני מזיעה הרבה בשיער.
1) אני מעונינת לדעת כיצד לשמור על הצבע לאורך זמן (3 שבועות לערך שלא ידהה בהרבה).
2) האם שמן מרוקאי אמיתי אכן נותן משהו לשיער כמו שמפורסם עליו ומה ההבדל בינו למשל לשמנים של נטורל פורמולה (שמן אורז יפני וכו').
שיערי קצר מקארה וחלק, אני צובעת עם חמצן 9 אחוז.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סליחה ועוד משהו
מיקי02/08/2009אני מחפשת מוצר אפילו מהפרמים כדי ששיער יראה מבריק ולא שומני אשמח לתשובות מהירות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה לענות אני כבר מחכה כמעט שבוע
מיקי05/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לכולם עונים ולי לא???
מיקי06/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיקי
רונן פלג11/08/2009היי,
1. לפעמים זו בעיה לשמור על צבע אדום כי הוא פשוט דוהה וגם יורד מחפיפה לחפיפה, אבל את יוכלה לנסות לחפוף את השיער עם שמפו (מקצועי) שמיועד לשיער צבוע הוא יישמור ויינעל את הצבע קצת יות זמן .
2. שמן מרוקאי נחמד אבל הוא גם מידי פעם מייבש את השיער לא מכיר את שמנים שנטורל פורמולה
תנסי אולי סילקון או סרום .
בהצלחה
רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיקי כנסי
אילנית16/08/2009היי מיקי השמן המרוקאי המקורי מדבקה כחולה מיועד לשמור על הצבע שלא ידהה וכל בוקר תמרחי 2טיפות ותראי לבד את התוצאה ויש לו חיקויים רבים כי יש לו מרכיבים ששומר על השערה בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלומר לך את האמת ניסיתי ולא ראיתי שי
מיקי16/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה אמשיך בגוף ההודעה
מיקי16/08/2009לא ראיתי שינוי משמעותי עם השמן המרוקאי המקורי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)