נשירה לאחר לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשירה לאחר לידה
    צפונית
    01/09/2007

רונן שלום:
    ילדתי לפני כ-9 חודשים, לידה שלישית ב- 4 שנים בערך, לפני 4 -5 חודשים החלה לי נשירה חזקה שלא היתה לי לאחר לידות קודמות. למרות ששערי אסוף למין עגבניה כזו במשך היום אני עדיין מגלה שהוא מפוזר בכל חלקי הבית (שלא נדבר על המברשת) בנוסף לזאת הוא חסר חיים ונראה דהוי. אציין כי אני כיום כבת 40, הסתפרתי לפני כחודשיים על מנת לשפר את מצב השיער, ואני צובעת בקביעות מדי חודש - מזה כ15 שנה.
    לאור כל האמור כאן מה היית ממליץ לי לטיפול יסודי ומעמיק בשיער? ד. א. הספר שאצלו הסתפרתי אמר כי עיסוי הקרקפת פעמיים שלוש בשבוע עם מיץ לימון טרי ופעמיים בשבוע עם חלמון ביצה - ולהשהות לשעה - יפסיק את הנשירה - מה דעתך על כך? לתשובתך המלומדה אודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נשירה לאחר לידה

הוספת תגובה

• צפונית

רונן פלג
    01/09/2007

אני לא מאמין בתרופות סבתא !!! כיום יש טכנולוגיה מאוד מתקדמת בכל הקשור לנושא הנשירה .
    דבר ראשון תבצעי בדיקות דם כלליות, B-12 ,תפקודי בלוטת התריס וזאת על מנת לשלול חוסרים של ויטמינים או תפקוד לקוי במערכת הפיזיולוגית בגופך .
    לאחר שללת את ההיבט הפיזיולוגי ניתן לעבור לטיפול שמציעות חברות השיער למיניהן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רונן תודה רבה,

צפונית
    04/09/2007

אבצע את הבדיקות . מה לדעתך יכול לעזור לי כעת בעצירת התופעה? היית ממליץ לי על טיפול מסויים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו